Névjegykártyadesign 9

Válogatás a legjavából

Szerző: Rule29
Méret: 238 x 285 mm
Terjedelem: 240 színes oldal
Kivitel: cérnafűzött, keménytáblás, védőborítóval
Megjelenés időpontja: 2010. február

Bolti ára: 8490 Ft
Webshop ár: 7217 Ft
[Megrendelés – Scolar webshop]

 

 

  

A kötet a világ tervezőgrafikusainak keze alól kikerülő legfrissebb és leginnovatívabb munkákat tárja elénk. A referenciaként forgatható album a névjegykártyák számos típusát felvonultatja, ötleteket, inspirácót adva ter­vező­grafi­kusnak és megbízónak egyaránt.

 

Tipografáltak, különleges formájúak és interaktívak

A felsoroltakon túl a könyv kiemelten foglalkozik többek között az érdekes kétoldalas névjegykártyákkal, valamint a sokakat izgató különleges anyagokkal és grafikai megoldásokkal. Vajon sok társához hasonlóan egyből a fiók mélyére kerülne egy natúr mikrokartonra kézzel nyomott, vagy kihajtható fotóval illusztrált, esetleg egy kaparós sorsjegynek álcázott névjegykártya is?

A főbb vizuális jegyeik alapján hat csoportba sorolt névjegykártyák között megtalálhatók az egyszerűbb kivitelű, inkább grafikai megoldásaikkal kitűnő tipografált kártyák csakúgy, mint a rafináltabb, egyedi kötészeti megoldásokat és újszerű nyomathordozókat felvonultató névjegyek.

 

Mutasd a névjegykártyád, megmondom ki vagy!

Ahogy egy tervezőgrafikusról, cégvezetőről, utazóügynökről vagy a fodrászunkról sokat elárul a megjelenése, ugyanúgy lehet sokatmondó egy, a szokásos információknál többet sejtető névjegykártya.

A mai világ viharosan gyors és egyre inkább elektronikus formában zajló kommunikációjában ez a tradicionális kis kartonlap újra fénykorát éli. Kreatívan illusztrálhatja gazdájának tevékenységi körét, ötleteit, munkastílusát.

 

Miért pont „9”?

Vagyis hol van az előző nyolc? Az amerikai Rockport kiadó névjegykártyákat bemutató könyvsorozatának ez a kilencedik kötete, ám magyar kiadásban ez jelenik meg elsőként.

A sorozat első nyolc könyve magyar kiadásban nem elérhető.

 

Imprint kiadás angol oldalakkal

E kiadvány rendkívül gazdag és változatos képi anyagával elsősorban a vizualitásra épít, így kevés szöveges információt tartalmaz. Ennek köszönhetően lehetséges a könyv kedvezőbb árú, ún. imprint kiadása, amelyben csak a téma megértéséhez feltétlenül szükséges szöveges oldalak magyar nyelvűek.

A kötet kétnyelvű tartalomjegyzéke könnyű eligazodást tesz lehetővé az angol nyelvű fejezetek között.

A további szöveges részek – pl. a fejezetkezdő gondolatok, a nemzetközi alkotók és megrendelők megnevezése – angol nyelvűek maradtak.

 

A sorozat könyvei

Scolar Webshop - vásároljon 20% kedvezménnyel online könyvesboltunkban
Scolar Webshop - vásároljon 20% kedvezménnyel online könyvesboltunkban

Scolar könyvajánló