Csomagolás és design 2

Stancolt kiadványok és csomagolástervek

Szerző: Luke Herriott
Méret: 170 x 223 mm
Terjedelem: 224 oldal
Kivitel: cérnafűzött, flexibilis fedél
Megjelenés időpontja:
2010. november

Bolti ára: 5995 Ft
Webshop ár: 5096 Ft
[Megrendelés – Scolar webshop]

 

 

A Scolar Design-sorozat egyes kötetei a világ más tájain dolgozó grafikusok keze alól kikerülő munkák bemutatásával kitekintést nyújtanak a design aktuális nemzetközi trendjeire, friss ötleteket, inspirácót adnak tervezőgrafikusnak és megbízónak egyaránt.

 

Ötletes hajtogatások és stancformák

A könyv olyan csomagolásokat, reklámkiadványokat, CD- és DVD-borítókat, meghívókat tár elénk, melyek közös ismertetőjegye a kreatív hajtogatás és stancolás.

A kötetben bemutatott közel 100 munkánál alkalmazott megoldások megértését a szemléletes fotók és a rövid leírások mellett az oldalpár jobb felén található, kiterített stancrajzok is segítik.

 

Továbbgondolható megoldások

Az illusztrációk szétbontják a bemutatott termékeket, és elénk tárják szerkezetüket, így könnyen reprodukálhatjuk, átalakíthatjuk vagy akár tovább is fejleszthetjük őket. A tervezőgrafikusok mellett haszonnal forgathatják a könyvet a saját egyedi meghívóik, csomagolásaik elkészítéséhez ötleteket keresők, vagy a formatervezői tanulmányokat folytató diákok is.

 

CD-melléklet stancmintákkal

A bemutatott stancminták a mellékelt CD-n szerkeszthető formában is megtalálhatók, így a könyvbeli megoldásokat bárki önállóan is reprodukálhatja számítógépen, nincs szükség különösebb tervezői vagy gyártási ismeretekre, sem speciális anyagok alkalmazására.

A CD-n lévő Illustrator formátumú (.ai) fájlok megnyitásához és nyomtatásához az ingyenes Adobe Acrobat Reader program szükséges.

A fájlok átalakításához, szerkesztéséhez az Adobe Illustrator program legalább 10.0-ás változata javasolt, vagy PDF 1.4 megnyitására alkalmas CorelDraw, Freehand vagy Inkspace program.

  

A sorozat könyvei

Scolar Webshop - vásároljon 20% kedvezménnyel online könyvesboltunkban
Scolar Webshop - vásároljon 20% kedvezménnyel online könyvesboltunkban

Scolar könyvajánló