Csomagolás és design

Stancolt kiadványok és csomagolástervek
(CD-melléklettel)

Szerző: Luke Herriott
Méret: 170 x 223 mm
Terjedelem: 304 színes oldal
Kivitel: cérnafűzött, flexibilis fedél
Megjelenés időpontja: 2008. január

Bolti ára: 5995 Ft
Webshop ár: 5096 Ft

 

A könyv jelenleg nem rendelhető, helyette
az újabb kiadást ajánljuk:

Csomagolás és design 2

 

  

A könyv jelenleg nem rendelhető, helyette az újabb kiadást ajánljuk:

Csomagolás és design 2
 

A Scolar Design-sorozat egyes kötetei a világ más tájain dolgozó grafikusok keze alól kikerülő munkák bemutatásával kitekintést nyújtanak a design aktuális nemzet­közi trendjeire, friss ötleteket, inspirácót adnak ter­vező­grafi­kusnak és megbízónak egyaránt.

 

Ötletes hajtogatások és stancformák

A könyv olyan csomagolásokat, reklámkiadványokat, CD- és DVD-borítókat, meghívókat tár elénk, melyek közös ismertetőjegye a kreatív stanc- és papírhasználat.

A kötet nem csupán az új hajtogatási módok kiötléséhez ad segítséget; a mellékelt stancrajzok révén a bemutatott munkáknál alkalmazott technikák megértését is segíti. A számos területet felölelő tervek a szemléletes fotók és a stancminták alapján könnyen meg is valósíthatók.

 

Továbbgondolható megoldások

Az illusztrációk szétbontják a bemutatott termékeket, és elénk tárják szerkezetüket, így könnyen reprodukálhatjuk, átala­kít­hatjuk vagy akár tovább is fejleszthetjük őket. A tervező­grafi­kusok mellett haszonnal forgathatják formatervezői tanulmányokat folytató diákok is.

 

CD-melléklet stancmintákkal

A mellékelt CD-n szerkeszthető formában is megtalálhatók a bemutatott stancminták, így a felvonultatott ötleteket bárki önállóan is kivitelezheti, nincs szükség különösebb mérnöki vagy gyártási ismeretekre, sem speciális anyagok alkalmazására.

 

A sorozat könyvei

Scolar Webshop - vásároljon 20% kedvezménnyel online könyvesboltunkban
Scolar Webshop - vásároljon 20% kedvezménnyel online könyvesboltunkban

Scolar könyvajánló